Synofit: Service med stor bokstav

I Sverige är det enklast att ta kontakt med Synofits distributör i Sverige: Blue Ocean Sales Scandinavia AB. Hemsida: www.blueoceansales.se. E-post: info@blueoceansales.se, Telefon: +46 8 517 00 877 (mån – fre kl. 9.00 – 17.00)

Leverans

Leveranstiden är högst 3-5 arbetsdagar, räknat från beställningsdagen. Om detta inte är möjligt pga: att den beställda varan inte finns på lager,  inte längre levereras eller om en försening uppstår av andra anledningar eller om beställningen bara delvis kan utföras, kommer kunden senast två dagar efter att beställningen har gjorts att meddelas om detta.

Försändelse

Din beställning kommer i de flesta fall skickas med Posten Nord.

Returnering

Vid kundköp av privatpersoner har kunden rätt att, utan att behöva uppge någon anledning, inom 14 arbetsdagar, returnera varorna i OÖPPNAD FÖRPACKNING. Tidsperioden gäller från den dag då beställningen levereras.

Om kunden inte returnerar de beställda varorna till Synofit inom 14 dagar är köpet ett faktum. Vi ber dig att, inom tidsperioden på 14 arbetsdagar, ta kontakt med vår distributör i Sverige, Blue Ocean Sales Scandinavia AB, innan du returnerar några varor.

Returnering av beställda varor ska ske i originalförpackning och varorna ska vara i oanvänt skick. Om produkterna har använts, pantats eller skadats på något sätt, förfaller rätten att annullera köpet.

Vi ser till att hela inköpsbeloppet, inklusive eventuellt porto, betalas tillbaka till dig inom 30 dagar efter att returförsändelsen har tagits emot. Retur av beställda varor görs helt för kundens räkning och risk.

Betalningssätt

När en beställning görs betalar du mot faktura.

Personlig integritet

Synofit Europe B.V. respekterar alla besökares/kunders personliga integritet och ser till att de personuppgifter som lämnas behandlas förtroligt. Vi använder uppgifterna för att kunna behandla beställningarna så snabbt och enkelt som möjligt.  Vi kommer endast med ditt tillstånd använda uppgifterna. Vi kommer inte att sälja dina uppgifter till tredje man och kommer endast att ställa dem till andras förfogande om så behövs för att kunna utföra din beställning. Våra medarbetare och de utomstående som hyrts in av oss är skyldiga att respektera och hantera dina uppgifter förtroligt.

Synofit Europe B.V. använder uppgifterna som samlats in till att utföra följande tjänster åt sina kunder:

  • Om du gör en beställning behöver vi ditt namn, din e-postadress, din hem/leveransadress och ditt telefonummer för att kunna utföra beställningen och hålla dig informerad om den.
  • Vi använder din e-postadress för att informera dig om hur hemsidan utvecklas och för speciella erbjudanden och kampanjer. Om du inte längre är intresserad av sådan information kan du skicka ett meddelande till oss så stryker vi dig från listan.
  • Om du gör en beställning sparar vi, om du vill, dina uppgifter på en Secure Server. Du kan ange ett användarnamn och lösenord så att ditt namn, din adress, telefonnummer, e-postadress och leverans uppgifter sparas. Då behöver du inte fylla i dessa uppgifter varje gång du beställer.
  • Uppgifter om hur vår hemsida används, och den feedback vi får av våra besökare, hjälper oss att vidarutveckla och förbättra hemsidan.

Allmänna villkor

Snart kan du ladda ner allmänna villkor här.