Hur man använder Synofit: vad du behöver känna till innan du börjar

Hur ska jag använda Synofit och vad måste jag känna till innan jag börjar?


Håll dig i rörelse med SynofitDet är viktigt att du är väl informerad innan du börjar använda Synofit. Synofit lämpar sig exempelvis inte för personer som är allergiska mot skaldjur eller har gallsten.

För personlig rådgivning eller extra information kan du naturligtvis också vända dig till ett Synofit försäljningsställe, eller ställa din fråga .

Använda Synofit: som dryck eller i kapslar

Du kan vårda dina leder genom att ta Synofit som dryck (Flytande Synofit) eller i form av kapslar (Flytande Synofit i kapslar).

Bruksanvisning Flytande Synofit:

Under 40-80 dagar tar du Synofit två gånger om dagen (morgon och kväll) 5 ml flytande Synofit en halvtimme innan måltiden. Om dina leder känns smidiga och komfortabla efter denna period kan du fortsätta med att ta 5 ml en gång om dagen (helst på morgonen) eller 2,5 ml två gånger om dagen – alltid en halvtimme innan maten. En extra kork ingår i förpackningen för att underlätta doseringen. Det ingår också ett mått med markering för 2,5 och 5 ml så att du enkelt kan mäta upp rätt mängd.

Bruksanvisning Flytande Synofit i kapslar:

Under 40-80 dagar tar du en kapsel Flytande Synofit tre gånger om dagen en halvtimme innan måltid. Om dina leder känns smidiga och komfortabla efter denna period kan du fortsätta med att ta en kapsel Flytande Synofit två gånger om dagen en halvtimme innan maten. Efter en tid räcker det ofta med en kapsel om dagen. Det är då bäst att ta kapseln på morgonen (på fastande mage).

Ladda ned bruksanvisningen

Du kan också ladda ned den mest aktuella bruksanvisningen. Fungerar det inte? Ta kontakt med oss, så skickar vi den.